Wednesday, May 11, 2016

Риана и Manolo Blahnik – неочаквано добра комбинация


Кой не знае Manolo Blahnik, кой не е чувал за модната къща, любима на безброй много знаменитости и превърнала се в емблема на сериала „Сексът и градът“?

Е, с последния проект на марката, със сигурност няма да остане човек на земята, който да не знае за нея.

Риана обедини сили с модната къща по създаването на специална, лимитирана колекция, носеща еднозначното име „Denim Desserts“.

Десертите от деним включват разнообразие от общо шест модела, явяващи се своеобразна ода на широко разпространения вид материя.

След като обяви общата си колекция с Puma по време на Седмица на модата в Ню Йорк през февруари, американската певица определено е решила да разшири модните си проекти и начинания, зад които застава в позицията на дизайнер.

Колекцията от шест модела с Manolo Blahnik е изцяло създадена от деним и представя разнообразие от модели, вариращи от класически стилето с висок ток, през боти и меко казано високи ботуши със съблазнителен колан, който ги задържа за женското бедро.

Всяка една обувка е внимателно избродирана с детайли от пайети, а цялата колекция е достъпна ексклузивно само в три модни дестинации – Лондон, Хонг Конг и Ню Йорк.

Цялата колекция на Риана с Manolo Blahnik можете да разгледате в нашата галерия.








www.tialoto.bg

No comments:

Post a Comment