Saturday, May 21, 2016

Какво има в гардероба си Миранда Кер?


Ако редовно следите личния стил на звездите, то Миранда Кер със сигурност е една от любимките ви.

Безупречните ѝ визии често служат за вдъхновение на всякакви стилисти и дизайнери, за които надникване в гардероба на супермодела е истинска мечта.

Е, от британския Vogue осъществяват едно истинско модно пътешествие, на което Миранда Кер споделя кои са компонентите от визията, без които не може.

Представяме ви своеобразно обобщение – гид за това, с какво трябва да се сдобиете, ако искате да копирате стила на синеокия модел.

1. Кожено яке

Често виждаме папарашки снимки на Миранда Кер, на които тя носи кожено яке. Виждали сме я да го съчетава с класическите бяла тениска и деним, а визията е завършена дори при изцяло черни комбинации. Не се колебайте за практичността на коженото яке в гардероба за всеки сезон.

2. Чарлстон дънки

Както добре знаем, всяко ново нещо е добре забравено старо. Изключение в този случай не прави и една от водещите тенденции за пролет-лято 2016. Разкрояващите се крачоли на панталоните са добре познати както на Миранда Кер, така вероятно и на майка ви.

3. Блейзър

Ако искате да бъдете спортно-елегантни, но не знаете как точно да постигнете перфектната комбинация, Миранда Кер има отговора, който ви трябва – класически блейзър. Смело използвайте тази връхна дреха както върху рокли, така и върху дънки и тениска или риза.

4. Шал с принт

Аксесоарите са изключително важен елемент за всяка модерна визия. Миранда Кер знае това и го пренася в своя гардероб, пълен с шалове в дръзки принтове. Когато ви е скучно или просто искате да изразите своя личен стил и индивидуалност – завържете акцент за врата или чантата.

5. Яке с флорални елементи

Цветята винаги са на мода – дали защото носят в себе си свежестта и красотата на природата или често се асоциират с женската нежност, няма значение. Факт е, че Миранда Кер не спира да изненадва с флорални елементи и е крайно време да ги внесем и в нашия гардероб под формата на принт за яке.

No comments:

Post a Comment