Monday, July 25, 2016

Любимите ни блогъри: Ирина от When You Wonder What To Wear



Днес в рубриката ни с любими блогъри ви срещаме с чаровната Ирина Денева от блога When You Wonder What To Wear. Ирина е телевизионен журналист и автор в блога, обича дрехите си и винаги търси вдъхновение във визията на околните. А When You Wonder What To Wear е мястото, от което да откраднете идея, ако не знаете какво да облечете. Когато се колебаете, просто кликнете на whenyouwonder.net и ще откриете нова порция интересен личен стил.

Коя е Ирина Денева тук и сега?

Ирина Денева е журналист с огромно любопитство към модата. Като дете исках да стана дизайнер, но, слава Богу, бързо разбрах, че не умея да рисувам. Бях се отказала от идеята да съм близо до модата, но в университета открих, че има начини. В момента съм в Ню Йорк точно по тази причина - посещавам курсове във FIT, за да се развия в тази посока.

Как се превърна в блогър?

Дълго се чудех има ли смисъл от още един моден блогър, но се убедих, че има. When You Wonder What To Wear е място за вдъхновение, за кратки срещи с интересни хора, на които попадам и вярвам, че трябва да бъдат показани като добър пример за личен стил.

No comments:

Post a Comment