Friday, April 1, 2016

Българска красавица блесна на корицата на Vogue за втори път (снимки)



Българката Нора Шопова изгря на корица на модната библия "Вог" (Vogue). Броят за месец април на турското издание е озарен от прелестните черти на панагюрката, съобщават от модната агенция.

Топмоделът, откритие на агенция "Ивет фешън" е първата българка, която е украсявала корицата на най-популярното списание за мода в света. Още през 2014 г. тя бе заснела корица за изданието и сега това е втори грандиозен успех.

Нора е снимала за множество световноизвестни брандове и списания из цял свят. През годините блести и от кориците на румънския "Ел" (Elle), както и немската "Грация" (Grazia). Заснемала е материали за модни списания като Io Donna, Flair magazine и Cosmopolitan.

През 2014 г. Нора Шопова спечели наградата „Модел на годината” на сп. "Грация", а през 2015 година влезе в престижната класация на сп. "Форбс" - „Топ 70 на българските знаменитости”.

Кариерата ѝ минава през моднитв столици Ню Йорк, Париж, Лондон и Токио.

Скоро очакваме да излезе и сесията ѝ за английското издание на „Хелоу” (Hello), която красавицата засне в Дубай през февруари.

Нора има невроятна харизма и уникално излъчване, които са ключът към нейния успех. Освен върху модната си кариера, тя работи и върху магистърската си степен по Право. Истинско съчетание на интелигентност и изтънченост.



www.24chasa.bg

No comments:

Post a Comment