Monday, April 4, 2016

Любимите ни блогъри: Сирма Маркова



Днес ви представяме един от любимите си модни блогове – този на Сирма Маркова. Според Сирма всеки блогър следва да представя своята лична естетика. Определено тя го умее, и то по един безспорно вдъхновяващ и красив начин, при който модата и изкуството са хармонично съчетани.

Коя е Сирма Маркова тук и сега?

Момиче, което не иска нищо друго, освен да реализира всеки следващ нов проект, изскочил в главата му. Момиче, което обича да мечтае, но не мисли за далечното бъдеще, живее с моментните си интереси и увлечения и се стреми да преодолява всяко следващо препятствие, вървейки по своя собствен път.

Как се превърна в блогър?

Започнах да се занимавам с блога без големи очаквания и идея за бъдещото му развитие. След дълго разглеждане на модни блогове, един ден просто реших, че аз също бих искала да направя собствен блог. След този ден започнахме да снимаме заедно с моя приятел, лятото измина и аз вече имах достатъчно материал, за да мога да започна да публикувам. Не правя недобре обмислени действия, а решения взимам трудно, ето защо, за да види бял свят първата ми публикация, се наложи да изминат цели няколко месеца от заснемането й.


www.momichetataotgrada.com


No comments:

Post a Comment