Thursday, November 17, 2016

Happy, Happy, Happy!


КРАСАВИЦА! Българка отвя конкуренцията в Индия (ГОРЕЩИ СНИМКИ)
Елизабет Методиева танцува с народна носия на "Излел е Дельо хайдутин"


Носителката на титлата "Лейди България 2016" - журналистката Елизабет Методиева, отвя конкуренцията в Индия, където в момента представя страната ни на конкурса Miss Top of The World.


Нашето момиче се нареди във финалната 10-ка и ще се бори за короната на пищна церемония в събота вечер. "Всеки ден отпадаха момичета. От голямо значение беше и онлайн гласуването. България няма кой да я мине, ние сме номер 1. Благодаря на всички, които отделиха от времето си и ме подкрепиха, и на тези, които ще го правят докрая", сподели Бети, цитирана от "Телеграф".


Родна хубавица с короната на най-красива в света



Елизабет Методиева спечели титлата „Miss Top of the world” преди минути на бляскава церемония в Индия.Журналистката от столичен вестник очарова журито не само с грацията си, но и с танците с носия на фона на песента „Излел е Дельо хайдутин”. И най-вече с позитивизма си и усмивката, която не слизаше от лицето й независимо от обстоятелствата.

"Всеки ден отпадаха момичета. От голямо значение беше и онлайн гласуването. България няма кой да я мине, ние сме номер 1. Благодаря на всички, които отделиха от времето си и ме подкрепиха, и на тези, които ще го правят докрая", сподели Бети минути след края на церемонията.

pik.bg










No comments:

Post a Comment